dijous, 15 de maig del 2014

VIATGE DE 6È - 2n DIA....

Avui ha estat un dia ple d’emocions. Ens hem despertat a les 8 del matí i ens hem preparat per anar a esmorzar. L’esmorzar era bastant bo: hi havia de tot (pastes, torrades, embotits, fruita...).
Quan hem acabat, hem anat a l’alberg a fer escalada i tir amb arc. Ens ho hem passat la mar de bé. Després d’això, hem anat a dinar. Hi havia un arròs boníssim!
A la tarda, com que feia una mica de vent, no hem pogut fer caiac normal i hem hagut d’anar fent voltes amb el monitor, tot fent caiac surf. A més, ens ha anat bé per fer surf normal i bodyboard.
Ara a la nit, després de sopar, hem anat a fer un circuit d’orientació per Coma-Ruga. Ha estat força entretingut i els dos grups hem acabat el recorregut a temps.
Quan hem arribat a l’hotel hem mirat una mica la televisió i ja ens estem preparant per anar a descansar, per demà seguir gaudint del viatge.

Ja hem llegit els vostres comentaris als nens i han estat molt contents! Us enviem una abraçada!

Avui teniu molta feina, perquè hem fet moltes fotografies, però pot ser que totes no s'acabin de carregar avui.


4 comentaris:

  1. quines fotos mes xules!!!!i la platja per vosaltres sols!!!!!!......a seguir pasant-ho be!!!!
    Esther

    ResponElimina
  2. Esteu molt entretinguts i feu cara de passar-ho molt bé, i alguna careta de son també he vist. Continueu amb la mateixa energia i aprofiteu vosaltres que podeu...Quina enveja!!!!

    ResponElimina
  3. Esteu fantàstics!! Quin munt d'activitats més xules!! ja espero la crònica d avui...jejej

    ResponElimina