divendres, 10 de febrer de 2012

TALLER DE TANGRAM A CICLE SUPERIOR


Avui dimecres dia 8 de febrer, a classe, ha vingut l’Alèxia la mare d’una alumna. Ens ha explicat unes històries del llibre les Metamorfosis que les va escriure Ovidi, un escriptor llatí del segle I. N’ha explicat dues, força conegudes. La primera era Dafne i Apol·lo: Apol·lo és un déu que està enamorat i Dafne és una noia que es converteix en arbre. L’altra és la historia de Minerva i Aracne, on també hi ha una transformació: Minerva és la deessa de la saviesa, l’art i la guerra i Aracne una noia que fa tapissos molt bonics. Minerva la convertirà en una aranya.
Les històries les ha explicat d’una manera especial, les ha acompanyat amb dibuixos fets amb tangrams. Un tangram es un joc que consisteix en fer figures amb un quadrat que esta tallat amb formes geomètriques diferents.
En primer lloc ha agafat quatre papers i els ha enganxat a la pissarra, després ha començat a explicar la historia mentre enganxava el tangram als papers formant figures d’ allò que havia explicat en forma de vinyetes.        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada