divendres, 27 de març del 2015

PARVULARI: Colònies al mas Can Pic

Jau! Nosaltres, les nenes i nens de Mura, Monistrol i Calders ser indis per uns dies... Ser uns autèntics indis! Nosaltres fer moltes activitats d'indis de veritat, viure aventures màgiques i emocionants, riure molt i també cansar-nos molt... Les aventures ser molt intenses! Haver de fer moltes proves difícils: caçar animals perillosos, travessar rius plens de cocodrils i piranyes, buscar plomes perdudes pel bosc, cavalcar sobre ponis salvatges i escoltar històries màgiques i encisadores que Gran Wakan explicar-nos en la fosca nit... També fer activitats més tranquil·les com fabricar tipi i fer-nos bonics collarets!
Com a indis autèntics, nosaltres menjar molt i dormir molt... Ehem, bé, domir moooolt profundament i no despertar fins l'endemà! I ser molt, mooolt espavilats! Nosaltres passar-ho molt bé i voler tornar! Algun dia tornar a ser grans indis... Algun dia.
Nosaltres donar gràcies a grans monitors indis per ajudar-nos a ser indis de veritat, i també a grans mames i papes per deixar-nos viure aventura increïble! Vosaltres poder mirar molts gravats indis que deixar constància d'aquests dies. I com diu Gran Wakan i grans indis... JEU!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada