dilluns, 9 de novembre del 2015

SORTIDA DE CICLE SUPERIOR I 4t A LA GARROTXA

El dijous dia 5 de novembre, els alumnes de Cicle Superior i 4t de Monistrol de Calders, vam anar a la Fageda d'en Jordà i al Volcà Croscat. Quan vam arribar, vam anar a la Fageda. Allà ens van repartir en 2 grups. Ens van explicar moltes coses, com els animals que hi havien per la zona, la vegetació, l'origen de les pedres volcàniques i els tossols, que són uns petits turonets formats per la lava del Volcà Croscat.
Ens van explicar també que la Fageda d'en Jordà és especial perquè els faigs només creixen a partir de 800 metres sobre el nivell del mar i la Fageda està a 550 metres.
Vam dinar tots junts i quan vam acabar, vam anar al Volcà Croscat. Allà, ens van explicar que cap als anys 50, van excavar un lateral del con volcànic per tenir pedres per a la construcció. Allò va ser l'únic que vam veure perquè no es pot entrar al cràter. Era espectacular veure els diferents colors del tall!!!
Aquesta va ser la primera excursió del curs amb els nous companys de l'escola Els pins de Cabrianes, són molt simpàtics i amigables! Estàvem molt nerviosos per conèixer-los i esperem tornar-nos a veure a la propera excursió. Ja ens vam conèixer una mica a través d'unes cartes que ens vam enviar uns dies abans presentant-nos. Va ser divertit tornar-les a llegir a l'autocar!

Alumnes de Cicle Superior de l'escola Anton Busquets i Punset de Calders (Allà on viuen els Monstres)

Lluna i Marcel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada