dijous, 2 de febrer del 2017

Sortida a Barcelona

Al dijous dinou de gener,els alumnes de Cicle Superior de Monistrol , Cabrianes i Calders vam anar a Barcelona per veure l'espectacle anomenat Maaambo! 
Després d'haver arribat, vam esmorzar a davant del Teatre Nacional de Catalunya. Havent esmorzat, vam jugar una estona. Afortunadament, l'Auditori estava just a davant del teatre, o sigui que havíem de caminar poc. Abans de marxar cap a l'Auditori, vam fer una foto amb la Torre Agbar de fons. L'espectacle anava sobre que la Banda Municipal de Barcelona feia un viatge als orígens de la música Llatina. Cada vegada que paraven en un lloc, ens feien una mostra de la música d'aquella cultura. Alguns van ser: Cuba, Buenos Aires, Mèxic, Venezuela, Argentina, etc... 
Una vegada acabada l'obra, vam caminar fins a un parc a davant de la Sagrada Família, on vam dinar i jugar una mica. 
A continuació, vam anar a comprar els tiquets del Metro i vam anar fins a la parada anomenada Universitat. Llavors, vam caminar fins a la Plaça Catalunya, on vam esperar que arribés l'autobús. 
A la tornada, ens van donar una notícia per a tots els de sisè. La destinació del nostre viatge fi de curs és:Puigcerdà! 

Jana Sancho i Lex Amangué, Classe dels Traginers C.S. Calders 

https://goo.gl/photos/sxjftUUDWxTWNncx5

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada