dilluns, 18 d’abril del 2016

Cicle superior: Sortida al Born. Barcelona

El dia 7 d'abril del 2016, amb tota la classe i la de 5è i 6è de Calders, vam fer una sortida que ja estava organitzada des de fa temps. 
Aproximadament a les 9 va arribar l'autocar que venia de recollir els de cicle superior de l'escola Anton Busquets i Punset, llavors hi vam pujar i vam tirar cap a Barcelona.
Al cap d'una estona llarga vam arribar a Barcelona on vam caminar dos minuts i vam arribar al Born i ens vam donar una estona per anar al lavabo i esmorzar. Vam començar la visita guiada amb un senyor que es deia Arnau i que ens va explicar com era Barcelona al 1700, les coses que hi anaven passant, les armes que encara no eren tan potents com ara, els trajectes per portar un objecte a l'altra banda del món, ens va deixar olorar cafès, sucres, pebres, etc.
Al voltant de la 1 del migdia va acabar d'explicar-nos-ho tot i ens va acompanyar a veure el barri de la Ribera i mentre passejàvem vam veure el carrer de les Mosques, el més estret de Barcelona. 
L'Arnau ja ens va deixar i amb les tres mestres, vam anar al carrer de l'Anisadeta, el més curt de Barcelona, que tenia tres cartells. Seguidament vam veure l'església Santa Maria del Mar i el Fossar de les Moreres i al cap de poca estona ja érem a dinar al Parc de la Ciutadella.
Vam jugar una hora i ens ho vam passar molt bé: vam estar jugant al pilla-pilla, al cap d'una mica va venir un noi i ens va cantar uns raps sobre Déu i llavors ja vam pujar a l'autobús. Eren al voltant de les 3 de la tarda.
La tornada va ser molt xula perquè a l'autobús tothom cridava i la gent s'esverava, ens ho vam passar pipa!!!
Ha estat una sortida interessant, hem après mortes coses.

Cicle Superior. Els Pins de Cabrianes




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada