dijous, 21 d’abril del 2016

Notícies Esportives!!

Aquests dos últims diumenges s'han dut a terme activitats esportives molt interessants, de les quals han participat els nostres alumnes de la ZER. 

Felicitem moltíssim en Marcel Serra, que va participar a la Final del Cros demostrant un gran esforç, tot entrenant-se per aquesta prova (i per a les proves de Cros Escolar al llarg de tot el curs). Gràcies Marcel per la il·lusió i les ganes que hi poses, ets tot un exemple a seguir!!                                       En Marcel es va trobar amb el nostre exalumne Pau Bermúdez, sou uns grans esportistes!!

Per una altra banda, també volem felicitar molt els nostres dos alumnes Vàlia i Gerard, que van participar al Duatló del poble d'Avinyó. Van ser proves molt dures, però gràcies al treball dur i la seva constància van aconseguir acabar-la exitosament. La Vàlia va tornar a fer podi en la segona posició, i en Gerard, tot i estar lesionat, va fer quarta posició en la seva categoria. També us donem les gràcies per fer-nos sentir un gran orgull de la vostra representació als Jocs Esportius. Gràcies a tots dos!!

Enhorabona CAMPIONS i CAMPIONA!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada